Hartige hap

Het terras van Bij de Hommel staat bekend als een ‘verborgen parel’ en is gelegen temidden van Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Uniek zijn de privé zitjes in de uitgestrekte terrastuin met allerlei leuke hoekjes om te ontdekken. Een heerlijke plek om weg te dromen onder het genot van vers bereide gerechten in eigen keuken, wat wilt u nog meer?

Hommel Brunch
Geniet elke dag van de week van een uitgebreide brunch met diverse belegde broodjes, eitjes, wat zoets een vers sapje én even wat tijd voor elkaar!

Alleen op reservering vanaf 2 personen € 12,50 p.p.

Van de kaart
De hartige hap die geserveerd wordt is gevarieerd: kies een van onze diverse frisse salades tot warme gerechten zoals warme beenham, omelet en uitsmijter. Al onze broodjes worden op ambachtelijk bruin oerbrood geserveerd. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijk broodje met brie of geitenkaas uit de oven met knapperige walnoten.

Verfrissend anders dan anders
Wilt u een keer iets anders proberen dan een traditionele koffie? Wij bereiden de nieuwste trend op koffiegebied voor u: frisse koffiecocktails (zowel alcoholisch als non-alcoholisch). Komt u een van deze smaaksensaties proberen?

Naast de traditionele lunch, serveren wij ook de nieuwste trends op het gebied van hapjes en drankjes. Zo hebben wij dit seizoen de “Flammkuchen” op onze kaart: een knapperig alternatief voor oerbrood.

Reserveren
Onze binnenruimte is geschikt voor ongeveer 15 personen, wilt u bij slecht weer zeker zijn van een plek binnen? Vergeet dan niet te reserveren!

Wij verzoeken u vriendelijk om bij groepen groter dan 10 personen vooraf te reserveren zodat wij u snel van dienst kunnen zijn.