Lunchen

Het terras van Bij de Hommel staat bekend als een ‘verborgen parel’ en is gelegen temidden van Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Uniek zijn de privé zitjes in de uitgestrekte (beelden)tuin. Kortom: een lekkere plek om rustig te genieten onder het genot van vers bereide gerechten in eigen keuken, wat wil je nog meer?

De lunch die geserveerd wordt is gevarieerd: van diverse frisse salades tot warme gerechten zoals warme beenham, omelet en uitsmijter. Al onze broodjes worden op ambachtelijk bruin oerbrood geserveerd. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijk broodje met brie of geitenkaas uit de oven.

Anders dan anders
Naast de traditionele lunch, serveren wij ook de nieuwste trends op het gebied van hapjes en drankjes. Zo hebben wij dit seizoen de “Flammkuchen” op de menukaart staan, een knapperig alternatief voor het oerbrood.

Wilt u een keer iets anders proberen dan een traditionele koffie bij uw lunch? In samenwerking met Tia Maria maken wij voor u heerlijke koffiecocktails, zowel alcoholisch als non-alcoholisch.

Reserveren
Onze binnenruimte is geschikt voor ongeveer 15 personen, wilt u bij slecht weer zeker zijn van een plek binnen? Vergeet dan niet te reserveren!

Wij verzoeken u vriendelijk om bij groepen groter dan 10 personen vooraf te reserveren zodat wij u snel van dienst kunnen zijn.