Cadeaubon

Lieve gasten, wij doen mee aan #helpdehoreca. Dat betekent dat je vanaf nu een cadeaukaart van Bij de Hommel kunt kopen. Zodra we weer opengaan, ben je van harte welkom om je waardebon in de weekenden gedurende het Hommelseizoen te verzilveren. Door een cadeaukaart aan te schaffen steun je niet alleen ons, maar heb je zelf ook een leuk moment om naar uit te kijken! Doe mee door hieronder op “bestel nu” te klikken. Onze dank is groot!

Wil je na deze lange Corona-periode van binnen zitten je alvast verheugen om erop uit te trekken? Dan is dit het moment om onze cadeaukaart te kopen! Je kan deze ook cadeau doen aan iemand die wel een lichtpuntje kan gebruiken, en deze op afstand met een persoonlijke boodschap per post laten versturen via de bestelmodule. Een super leuke verrassing! Het gewenste bedrag is zelf te bepalen en binnen een paar klikken ontvang je de cadeaukaart al in jouw mailbox of binnen enkele werkdagen door de brievenbus. 

Zo werkt het

Uw bestelling verloopt anoniem en veilig geheel via onze partner Gifty.

Stap 1: Klik op de groene knop “BESTEL NU”
Stap 2: Kies de gewenste waarde en het aantal cadeaukaarten
Stap 3: Voeg desgewenst een persoonlijk bericht toe
Stap 4: Kies de verzendwijze (per post of mail) en rond de bestelling veilig af met iDEAL
Stap 5: Je ontvangt de cadeaukaart(en) direct in je mailbox of 2 dagen later op de deurmat

Verzilveren

Je kunt de cadeaukaart gebruiken op elke zondag tijdens het Hommelseizoen voor de menukaart van het terras, in de lifestylewinkel, of voor een groepsarrangement. Hopelijk tot gauw en nogmaals veel dank voor uw steun!