Hommel cadeaubon in te leveren t/m 24 september 2022

Lieve gasten, wij doen mee aan #helpdehoreca. Door een Hommel cadeaukaart aan te schaffen steun je niet alleen ons, maar heb je zelf ook een leuk moment om naar uit te kijken! Doe mee door hieronder op “bestel nu” te klikken. Onze dank is groot!

Let op! Dit is onze eigen Hommel cadeaubon. Sinds mei 2022 is het niet meer mogelijk om Wonderbox / Gift for You e-tickets te verzilveren op onze locatie. Als gast blijft u uiteraard van harte welkom, maar een Wonderbox / Gift for You e-ticket is geen geldig betaalmiddel.

Wil je na deze lange Corona-periode van binnen zitten je alvast verheugen om erop uit te trekken? Dan is dit het moment om onze cadeaukaart te kopen! Je kan deze ook cadeau doen aan iemand die wel een lichtpuntje kan gebruiken, en deze op afstand met een persoonlijke boodschap per post laten versturen via de bestelmodule. Een super leuke verrassing! Het gewenste bedrag is zelf te bepalen en binnen een paar klikken ontvang je de cadeaukaart al in jouw mailbox of binnen enkele werkdagen door de brievenbus. 

Zo werkt het

Uw Hommel Cadeaubon bestelling verloopt anoniem en veilig geheel via onze partner Gifty.

Stap 1: Klik op de groene knop “BESTEL NU”
Stap 2: Kies de gewenste waarde en het aantal cadeaukaarten
Stap 3: Voeg desgewenst een persoonlijk bericht toe
Stap 4: Kies de verzendwijze (per post of mail) en rond de bestelling veilig af met iDEAL
Stap 5: Je ontvangt de cadeaukaart(en) direct in je mailbox of 2 dagen later op de deurmat

Verzilveren

Je kunt de cadeaukaart t/m 24 september 2022 gebruiken tijdens openingstijden voor de menukaart van het terras, in de lifestylewinkel, of voor een groepsarrangement. Hopelijk tot gauw en nogmaals veel dank voor uw steun!