Terras in het weekend

Van 30 april t/m september 2022 bent u weer van harte welkom om te genieten in een oase van rust in onze prachtige terrastuin. Ontdek de  verschillende hoekjes om in te zitten of geniet van het landelijke uitzicht. Laat u verwennen door het hommelteam en kies uit diverse mogelijkheden van de hommelkaart. Van een hommelbrunch tot aan een XXL borrelplank, en van dagtaart tot aan de specialiteit van de chef. Neem hieronder een sneakpeak van de menukaart of kom zelf langs om de menukaart te ontdekken. 

We werken niet langer samen met Wonderbox en Gift for You. Het is dus niet meer mogelijk om uw cadeaubon bij ons te verzilveren. Voor meer waar voor uw geld, kunt u rechtstreeks een reservering bij ons maken via de ‘R’ van Reserveren (rechtsonder), of onze eigen cadeaukaart (linksonder) aanschaffen om cadeau te geven.

Uitgebreid de tijd nemen om bij te kletsen met vrienden of familie? Kies dan voor lekker lang tafelen onder het genot van voor onze high tea specialiteit. Maak een keuze tussen de traditionele of royale high tea en laat u verrassen! 

Sneakpeak