Home Sweet Home Interieur

Meubels van de mooiste merken met de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding: daar staat onze concept store voor. Onze tafelbladen en tafelpoten komen uit de nieuwe collectie van het Nederlandse design merk WOOOD. Ook wel bekend van VT wonen.

Zie jij een mooi product op deze pagina waar je graag thuis van wilt gaan genieten? Mail jouw bestelling naar lifestyle@bijdehommel.nl. Check de voorwaarden onderaan deze pagina.

Boomstamtafel eiken met metalen tafelpoot

Het leuke is dat je zelf kunt bepalen met wat voor een tafelpoten je de eiken boomstamtafel combineert. Op deze manier kun je altijd een tafel samenstellen die in jouw interieur past. Kies je voor robuust met een X-poot, strak met een U-poot of klassiek met een schuine poot? Kies jouw eigen stijl!

Boomstamtafelblad eiken

NU TIJDELIJK met 50 Euro welkomstkorting per tafelblad om de opening van onze concept store te vieren! De tafel is op locatie te bezichtigen in onze concept store.

Het eiken boomstam tafelblad Tablo van het merk WOOOD heeft een stoere, robuuste uitstraling. De randen aan de lange kant van het boomstam tafelblad hebben hun originele contouren behouden. Hierdoor is ieder blad uniek en een echte blikvanger.
Je kunt zelf bepalen met welke poten je het Tablo boomstam tafelblad combineert. Met de keuze van de poten bepaal je zelf welke uitstraling de tafel krijgt.

Let op: Oneffenheden, scheuren en noesten zijn inherent aan dit natuurproduct dat is gemaakt van FSC® Mix – Hout Uit Goed Beheerde Bossen. Het massief eiken boomstam tafelblad is Bij ons in de volgende afmetingen verkrijgbaar:

  • 160 cm lang, 90 cm breed en 3 cm dik: van € 349 voor slechts €299 per stuk.
  • 180 cm lang, 90 cm breed en 3 cm dik: van € 399 voor slechts €349 per stuk.
  • 199 cm lang, 90 cm breed en 3 cm dik: van € 449 voor slechts €399 per stuk.
  • 220 cm lang, 90 cm breed en 3 cm dik: van € 499 voor slechts €449 per stuk.

Tip: het boomstamtafelblad is onbewerkt, en kan worden beschermd tegen vocht door het te behandelen met de bijpassende transparante olie: €15,00. Op locatie in onze concept store is de boomstamtafel te bekijken waar deze olie is gebruikt om het tafelblad te behandelen.

Metalen tafelpoot in mat zwart

NU TIJDELIJK met 25 Euro welkomstkorting per set tafelpoten om de opening van onze Concept Store te vieren! De X poot is te bezichtigen in onze concept store.

Alledrie de tafelpoten hebben dezelfde afmetingen: (hxbxd) 72x79x10 cm.
De volgende uitvoeringen zijn beschikbaar van de tafelpoot:

  • X-poot: van €200 voor €175 euro per set van 2 stuks.
  • U-poot: van €200 voor €175 euro per set van 2 stuks.
  • A-poot: van €200 voor €175 euro per set van 2 stuks.

Draaifauteuil Jouke = UITVERKOCHT!

Handig: je draait zo in de juiste richting!

ACTIE: van €299 voor slechts €245 per stuk. Nergens goedkoper! = UITVERKOCHT.

Voorwaarden

Hoe plaats ik een bestelling? Plaats een bestelling door een e-mail te sturen naar lifestyle@bijdehommel.nl. Wij checken vervolgens bij onze leverancier wat de actuele levertijd is van de producten die jij hebt besteld. Nadat jij de factuur hebt betaald, wordt de bestelling geplaatst. Door de koeriersdienst wordt een afspraak met jou gemaakt om jouw producten aan huis te leveren. Na het monteren van de meubels, hoef je alleen nog maar te genieten van jouw hippe interieur!

Bezorgkosten
Om jouw order bij jou thuis te laten bezorgen door de koeriersdienst wordt 45 Euro bezorgkosten in rekening gebracht.

Niet tevreden met jouw aankoop? Je hebt 14 dagen bedenktijd. Het product dient onbeschadigd, onbewerkt en in originele verpakking geretourneerd te worden. Stuur binnen 14 dagen na jouw aankoop een e-mail met daarin: jouw naam- en adresgegevens, het ordernummer en de reden van het retourneren. De retourtermijn van 14 dagen gaat in op het moment dat je de producten besteld. Bij het retourneren van een bestelling worden de kosten van de retourzending in rekening gebracht.