Openingstijden

OPENINGSTIJDEN CORONAPROOF TERRASTUIN: UPDATE 12 augustus 2020.
Op veler verzoek zijn de openingstijden verruimd naar het hele weekend, zodat u vanaf half augustus ook op de zaterdagen kunt genieten van het terras! Het terras is dus vanaf 15 augustus op de ZATERDAGEN EN ZONDAGEN OPEN van 11 uur tot 18 uur. Kom gezellig langs, we kijken er enorm naar uit om u weer te mogen begroeten! 

Alleen samen krijgen we Corona onder controle. Ons Corona protocol leest u door HIER te klikken.
Hoewel de omstandigheden anders zijn dan we gewend zijn, doen wij er alles aan om uw verblijf zo beezzzonder mogelijk te maken ondanks de Corona maatregelen.

Natuurlijk volgen wij de nieuwe maatregelen:
– Reserveren kan ter plekke aan de deur, maar om uzelf te verzekeren van een tafel adviseren wij u om even te reserveren via info@bijdehommel.nl.
– Reserveren voor Gift for You en high tea blijft noodzakelijk en kan tot uiterlijk 2 dagen vooraf.
– U dient aan een tafel te zitten en voor iedereen geldt houdt 1,5 meter afstand. Let een beetje op elkaar.
– Betalen kan per pin en contactloos. Let op: het is niet mogelijk om contant te betalen.

Exclusieve groepsarrangementen: gedurende het hele jaar
De Gasterij en de Tuinkamer zijn gedurende het hele jaar in overleg te reserveren voor groepsarrangementen vanaf 15 personen ter gelegenheid van o.a. feesten, bruiloften, verjaardagen, borrels, vergaderingen en workshops. U kunt kiezen tussen drie binnenruimtes met ieder een eigen setting: de authentieke hooiberg De Gasterij met landelijk uitzicht over het coulisselandschap, de knusse Tuinkamer met uitzicht op de uitgestrekte tuin en de hippe Giant Tipi Tent geheel in Bohemian stijl.

U kunt een e-mail sturen naar info@bijdehommel.nl om een bezichtiging in te plannen en om uw wensen te bespreken. Uiterlijk binnen 1 week kunt u een reactie verwachten.

Routekaart Bij de Hommel