Openingstijden

Vanwege de impact van Corona zijn wij momenteel enkel op de zaterdagen en zondagen geopend van 11 uur tot 18 uur (de keuken is tot 17 uur open). Borrelhapjes, taartjes en drankjes kunt u nog tot 18 uur blijven bestellen. Tot gauw!

20 APRIL 2021 NIEUWSUPDATE
Vanaf MEI 2021 mogen de lifestyle concept store en het terras weer open. Wilt u een tafel op het prachtige terras met veel onderlinge afstand reserveren? Mail info@bijdehommel.nl met de gewenste datum, tijd en het aantal personen uit hetzelfde huishouden. Kom gezellig langs, we kijken er enorm naar uit om u weer te mogen begroeten! 


Alleen samen krijgen we Corona onder controle. Ons Corona protocol leest u door HIER te klikken.
Hoewel de omstandigheden anders zijn dan we gewend zijn, doen wij er alles aan om uw verblijf zo beezzzonder mogelijk te maken ondanks de Corona maatregelen.

Natuurlijk volgen wij de nieuwe maatregelen:
– Reserveren kan ter plekke aan de deur, maar om uzelf te verzekeren van een tafel adviseren wij u om even te reserveren via info@bijdehommel.nl.
– Reserveren voor Gift for You en high tea blijft noodzakelijk en kan tot uiterlijk 2 dagen vooraf.
– U dient aan een tafel te zitten en voor iedereen geldt houdt 1,5 meter afstand. Let een beetje op elkaar.
– Betalen kan per pin en contactloos. Let op: het is niet mogelijk om contant te betalen.

Exclusieve groepsarrangementen: gedurende het hele jaar
De Gasterij en de Tuinkamer zijn gedurende het hele jaar in overleg te reserveren voor groepsarrangementen vanaf 15 personen ter gelegenheid van o.a. feesten, bruiloften, verjaardagen, borrels, vergaderingen en workshops. U kunt kiezen tussen drie binnenruimtes met ieder een eigen setting: de authentieke hooiberg De Gasterij met landelijk uitzicht over het coulisselandschap, de knusse Tuinkamer met uitzicht op de uitgestrekte tuin en de hippe Giant Tipi Tent geheel in Bohemian stijl.

U kunt een e-mail sturen naar info@bijdehommel.nl om een bezichtiging in te plannen en om uw wensen te bespreken. Uiterlijk binnen 1 week kunt u een reactie verwachten.

Routekaart Bij de Hommel