Activiteiten

Workshops
Bij de Hommel kunt een high tea combineren met diverse workshops. Denk bijvoorbeeld aan een workshop imago, make-up of spelen met kleur door Janine van Louter kleur & stijl. 

Paard en wagen
Bent u eraan toe om voor de afwisseling iets anders te doen dan te fietsen of te wandelen? Overweeg dan om een koetsrit door de mooie omgeving te maken, terwijl u geniet van het uitzicht en uw gasten alle tijd hebben om met elkaar bij te praten. In samenwerking met ‘Stalhouderij ’t Kleine Blaar’ kunt u Bij de Hommel uw ontspannen rit starten met koffie en gebak, en eindigen met borrel en versnapering. 

Fietstochten
Het omliggende gebied staat bekend om de mooie natuur.  De locatie van Bij de Hommel is vanwege haar ligging tussen fietsknooppunt 73 en 23 bij uitstek geschikt als start-, eind- of rustpunt van een fietstocht.

Het is mogelijk om Bij de Hommel fietsen met versnellingen te huren. Geef bij binnenkomst even aan dat u fietsen wilt huren, zodat de fietsen voor u naar onze locatie gebracht kunnen worden. Binnen een uur kunt u op de fiets stappen.

Wandeltochten
Combineer een bezoek aan Bij de Hommel met een rustgevende wandeling op de Empese en Tondense Heide, het prachtige natuurgebied op slechts 15 minuten loopafstand. Met de auto bevind u zich 3 minuten al op de parkeerplaats van de Empese en Tondense Heide.

Wandelroute-stationswandeling-16km