Hommelteam

Hét leukste team

Het Hommelteam is een jong en gezellig team vol mensen die hard willen werken. Met elkaar willen wij ervoor zorgen dat de gasten een onvergetelijke ervaring hebben. Kenmerkend zijn onze glimlach en onze gastvrijheid. We werken op oproepbasis in de zomermaanden: je bepaalt zo jouw eigen rooster, en het is aan jou of je een enkele keer of een paar keer per maand wilt werken tijdens het trouwseizoen. 

Wat krijg jij van ons?

Zelfs voorafgaand aan de Corona crisis betaalden wij al boven de horeca CAO, omdat wij het belangrijk vinden dat inzet wordt beloond. Jij wordt beloond op basis van pro-activiteit, gastvrijheid, efficiënt en slim werken. Daarbij durven wij verder te kijken dan leeftijd. 

Ben je jong, maar verbluf jij met jouw kwaliteiten onze gasten en jouw collega´s? Dan word je daar ook naar beloond. 
Ben je een ervaren organisatietalent, dan krijg je - naast een marktconform salaris in de horecasector - bij ons ook alle vrijheid om nieuwe initiatieven in de trouwbranche vorm te geven. Kortom, je werkt met passie. Het moment dat je het bruidspaar dolgelukkig naar het altaar ziet lopen, dan weet je dat alle voorbereiding voor dat moment het allemaal waard is geweest! 

Werken in het Hommelteam betekent:

• afwisselende rollen met ruimte voor eigen initiatieven;
• een baan waarbij je de ruimte krijgt om jouw eigen talent in te zetten, of te ontdekken en door te ontwikkelen; 
 doorgroeimogelijkheden bij pro-activiteit en uitvoering van nieuwe ideeën;
 boven marktconform salaris in de horecasector;
diner of lunch van de zaak nadat alle gasten verzorgd zijn;
 doorbetaling van pauze onder de 30 minuten;
• een fijne werkplek op een prachtige trouwlocatie in de natuur met een positieve dynamiek!

Word ook een Hommeltje!

Ben jij niet bang om je handen uit je mouwen te steken? Of een stappenteller te dragen 😉 ? Ben je op oproepbasis beschikbaar in de weekenden van mei t/m augustus?

Herken jij jezelf in de volgende kenmerken, neem dan contact met ons op en word deel van het gezelligste team van het Oosten.

• sociaal, vriendelijk en gastgericht gedrag;
• oog voor detail, je zorgt ervoor dat de locatie er representatief uitziet;
• motivatie: aantoonbare inzet en let’s go! mentaliteit
• verantwoordelijkheidsgevoel, ook voor algemene taken en de team spirit;
• positieve mind-set: je denkt in uitdagingen en oplossingen in plaats van in problemen en beren op de weg;
• creativiteit in oplossingen en aankleding;
• eerlijk, integer en respectvol handelen;
• representatieve kleding en persoonlijke verzorging alsof je zelf te gast bent op een bruiloft.

Benieuwd hoe het is om jouw unieke talenten 
Bij ons in te zetten?
Check het hieronder!

Met een team van 15 Hommeltjes, blijven wij groeien! Voor de weekenden zijn we op zoek naar coördinatoren en oproepkrachten: enthousiaste aanpakkers van alle leeftijden (minimaal 15 jaar)! Stuur een mailtje naar info@bijdehommel.nl

Werken in het Hommelteam betekent veel afwisseling, eigen inbreng en gezelligheid! Collega’s worden zo allround mogelijk opgeleid om zo de mogelijkheid te hebben om verschillende rollen aan te nemen, deze afwisseling is erg fijn. Ook is er veel ruimte voor eigen inbreng, weet je nog een lekker broodje voor op de kaart, of sta je vandaag liever op het terras dan in de keuken, er zijn altijd veel mogelijkheden. En natuurlijk het állerbelangrijkst, we hebben een onwijs leuk team, het is altijd gezellig met z’n allen!
Jikke
Van afwas doorgegroeid naar bruiloft coördinator
Bij bij de Hommel werken is erg afwisselend werk, je kan je kwaliteiten laten zien. Het Hommelteam is een erg gezellig team, en je kan hier echt jezelf zijn. Wat ik tot nu toe al heb geleerd bij de Hommel is verantwoordelijkheid nemen en zelfverzekerder zijn met de omgang met andere mensen. Het leukste vind ik om chef high tea te zijn, omdat ik mensen een gezellige middag met lekkernijen mag verzorgen.
Julia
Chef high tea
Ik ben al zes seizoenen werkzaam bij Bij de Hommel en dat doe ik met plezier. Ik sta altijd in de keuken en ben doorgegroeid tot chef keuken. We zijn met een leuk en gezellig hommelteam dat goed op elkaar is ingespeeld. We helpen elkaar op alle vlakken. Je kan aan alles je eigen draai geven waardoor het werken eigen wordt, dat vind ik super fijn dat dit ook mogelijk is. Het verzorgen van feesten en partijen vind ik zelf ook super leuk om te doen samen met mijn leuke collega's, en in contact met enthousiaste gasten. Het geeft mij een goed gevoel als ze een leuke, gezellige avond hebben gehad.
Aniek
Chef keuken
Wat ik heb geleerd in het Hommelteam? Flexibel zijn is erg belangrijk, inspringen waar nodig is. Ook ben ik erg stressbestendig ben geworden. Het moment dat alle gasten tevreden weggaan, als alles naar wens is geweest, dan ben ik trots. Ook aan het einde van de dag bij de dagafsluiting als we met elkaar napraten, en daarna op Google reviews de complimenten van gasten binnenstromen.
Bart
Gastheer en bediening
Bij de hommel krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen door de flexibiliteit in het hommelteam. De collega’s staan altijd voor elkaar klaar en zijn oplossingsgericht. Toen ik begon werd ik gelijk in het team meegenomen en geholpen om mijn eigen draai te vinden, nu als chef high tea!
Linde
Chef High Tea