Hommelteam

Hét leukste team

Het hommelteam is een jong en gezellig team vol mensen die hard willen werken. Met elkaar willen wij ervoor zorgen dat u een onvergetelijke dag beleeft. Kenmerkend is onze glimlach en onze gastvrijheid.

Wordt een deel van het team!

Ben jij niet bang om je handen uit je mouwen te steken? Of een stappenteller te dragen 😉 ? Voel jij je aangesproken bij de volgende punten, neem dan contact met ons op en wordt deel van het leukste en gezelligste team met de leukste sluitdrankjes.

• vriendelijk en gastgericht gedrag;
• eerlijk, integer en respectvol handelen;
• motivatie: aantoonbare inzet en serieusheid
•verantwoordelijkheidsgevoel, ook voor algemene taken;
• positieve mind-set: je denkt in uitdagingen en oplossingen in plaats van in problemen en beren op de weg;
• oog voor detail en creativiteit in elke situatie;
• representatieve kleding en persoonlijke verzorging.

 

Benieuwd hoe het is om Bij ons te werken? Check het hieronder!

Wij groeien! Voor de weekenden zijn we op zoek naar enthousiaste aanpakkers van alle leeftijden! Stuur een mailtje naar info@bijdehommel.nl

Werken in het Hommelteam betekent veel afwisseling, eigen inbreng en gezelligheid! Collega’s worden zo allround mogelijk opgeleid om zo de mogelijkheid te hebben om verschillende rollen aan te nemen, deze afwisseling is erg fijn. Ook is er veel ruimte voor eigen inbreng, weet je nog een lekker broodje voor op de kaart, of sta je vandaag liever op het terras dan in de keuken, er zijn altijd veel mogelijkheden. En natuurlijk het állerbelangrijkst, we hebben een onwijs leuk team, het is altijd gezellig met z’n allen!
Jikke
Keukenprinses en sneller dan het licht op het terras
Wat ik heb geleerd in het Hommelteam? Flexibel zijn is erg belangrijk, inspringen waar nodig is. Ook ben ik erg stressbestendig ben geworden. Het moment dat alle gasten tevreden weggaan, als alles naar wens is geweest, dan ben ik trots. Ook aan het einde van de dag bij de dagafsluiting als er geen dingen zijn mis gegaan en complimenten van gasten binnenstromen.
Bart
Gastheer en bediening mét een praatje
Bij bij de Hommel werken is erg afwisselend werk, je kan je kwaliteiten laten zien. Het Hommelteam is een erg gezellig team, je kan hier echt jezelf zijn. Wat ik tot nu toe al heb geleerd bij de Hommel is verantwoordelijkheid nemen en zelfverzekerder zijn met de omgang met andere mensen. Het leukste vind ik om te doen zijn de high tea’s omdat ik mensen een gezellige middag met lekkernijen mag verzorgen.
Julia
Keukenprinses gespecialiseerd in de High Tea
Bij de hommel krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen door de flexibiliteit in het hommelteam. De collega’s staan altijd voor elkaar klaar en zijn oplossing gericht. Toen ik vorig seizoen begon werd ik gelijk in het team meegenomen en geholpen om mijn eigen draai te vinden, nu als chef high tea!
Linde
Chef High Tea
Ik ben al meerdere seizoenen werkzaam bij Bij de Hommel en dat doe ik met plezier. Ik sta altijd in de keuken en verzorg daarbij de brunches en lunches op de dag. We zijn met een leuk en gezellig hommelteam dat goed op elkaar is ingespeeld. We helpen elkaar op alle vlakken. Je kan aan alles je eigen draai geven waardoor het werken eigen wordt, dat vind ik super fijn dat dit ook mogelijk is. Het verzorgen van feesten en partijen vind ik zelf ook super leuk om te doen samen met het team maar ook het contact met de gasten. Het geeft mij een goed gevoel als ze een leuke, gezellige avond hebben gehad.
Aniek
Chef keuken