Over ons

Over ons

De drijvende kracht achter Bij de Hommel is een jong koppel met een droom. De droom om hun prachtige plek te kunnen delen met leuke like-minded gasten om herinneringen voor het leven te maken. Benieuwd naar wie wij zijn en wat voor een fantastische herinnering wij zelf op deze locatie hebben gecreëerd? Lees er alles over. 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich Bij ons beezzzonder welkom voelt. Dat zie je terug op onze prachtige locatie en dat voel je in onze gastvrije dienstverlening. Veel tijd en aandacht schenken wij aan de prachtige terrastuin middenin de natuur. De kas biedt onze gasten de allerverste munt thee, en smeuïge tomaten op de broodjes die vers in eigen keuken worden bereid. De terrastuin is het hart van onze locatie van de verschillende plekken met ieder een eigen sfeer: de tuinkamer, de gasterij, en de tipi tent.

Duurzaamheid is voor ons (en de wereld) een belangrijk thema. Onze missie is dan ook om onze gasten op termijn energieneutraal van dienst te kunnen zijn. Lees meer over duurzaamheid op deze pagina.

We hopen dat jij net als wij optimaal geniet van de positieve sfeer die wij samen met het Hommelteam voor jou faciliteren!