Feesten & Partijen

Arrangement op maat

De Gasterij van Bij de Hommel staat beschikbaar voor uw feest, partij, familiedag, babyshower of welke gezellige bijeenkomst dan ook. Samen met u kunnen we een arrangement samenstellen dat past bij uw wensen en/of gezelschap. De onderstaande mogelijkheden zijn slechts een indicatie. Het hommelteam kan niet wachten om er een leuke dag voor u van te maken. Neem hieronder een kijkje in onze landelijke gasterij.

Landelijke brunch

Een uitgebreid brunch buffet met diverse vers belegde brunch broodjes en croissants warm uit de oven, gekookte eitjes, handfruit, zoete snack en biologische fruitsap.

Hommelbuffet

Soep van de dag met keuze uit paprikasoep, tomatensoep (kan ook vegetarisch) of groentesoep (kan ook vegetarisch), broodjes bourgondische rundvleeskroqet, lunch wrap met kip, twee soorten vers belegde oerbrood met huisgemaakte eiersalade en caprese, en verse salade.

Een fantastische familie dag gehad in de gasterij van " Bij de Hommel" De lunch, gastvrijheid en de ambiance, het was TOP. Iedereen vond het gezellig en heeft zit optimaal vermaakt. Zeker aan te bevelen.
Dorothée Rutten

Traditionele High Tea

Onbeperkt verse thee en smaakwater, hartige ronde vol hartige hapjes en zoete ronde vol zoete lekkernijen. 

Royale High Tea

Onbeperkt verse thee en smaakwater, hartige ronde vol hartige hapjes en zoete ronde vol zoete lekkernijen. Plus: handgemaakte chocolade sensatie van Belgische chocolade, handgemaakte bonbons en verse jus d’orange. 

Landelijk genieten in ongedwongen setting

Heeft u een keuze kunnen maken? Heeft u zelf nog ideeën? 

Neem contact op met Bij de Hommel en zie wat er allemaal mogelijk is. Samen met u doen wij er alles aan om er een geslaagde dag van te maken. 

Op al onze bruiloften, feesten en partijen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.