Trouwen @ Bij de Hommel

Ontdek de mogelijkheden

Wij denken met jullie mee en stellen een arrangement samen wat past bij jullie droomdag. Uniek is dat wij geen ‘standaard’ trouwerij bieden waarbij je zelf niets meer kan aanpassen, want wij geloven: het is JULLIE dag en die hoort van top tot teen te passen bij hoe jullie de liefde willen vieren. Dat vraagt om afstemming, creatieve ideeën en maatwerk. Het Hommelteam helpt jullie graag met alle afwegingen en we ontzorgen jullie in het proces. Zodat jullie op jullie droomdag niets meer hoeven te doen dan volop van jullie gemaakte keuzes te genieten.

Ceremonie

Het Ja-woord in landelijke omgeving! Prachtig uitzicht. Witte stoeltjes met een zacht kussentje. Jullie spreken jullie liefde naar elkaar uit voor al jullie geliefden. Puur en romantisch middenin de natuur.  

Sweet table

Toast

Na het ja-woord samen genieten van de felicitaties van iedereen die jullie liefhebben. Een toast op jullie toekomst samen!

Diner

Bourgondisch genieten aan prachtig gedekte tafels met hoge kwaliteit serviesgoed onder de sterren, in de tipi, of in de Gasterij. Alles kan!

Sfeer feest Bij de Hommel

Feest

Zo sfeervol feesten, dat kan bijna nergens anders. Met diverse barretjes is er altijd voor ieder wat wils. Ook is het mogelijk om een gin tonic bar, cocktailbar, of whiskey bar te creëren.

“Het Hommelteam staat altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt en de locatie is er erg geschikt voor. Het was hartje zomer en 33 graden dus op de foto's lijkt het haast wel Italië met dat mooie hoge gras. Eten, drinken, service en sfeer: alles was perfect!”
Yvet & Floris
Bruidspaar
"Heel veel dank voor de geweldige trouwdag die jullie voor ons gerealiseerd hebben. De dag was nog mooier dan we ons vooraf konden voorstellen en we genieten nog elke dag met volle teugen na."
Marlou & Martin
Bruidspaar
"We hebben met inachtneming van de corona-maatregelen onze trouwdag hier gevierd. Het team van Bij de Hommel heeft er werkelijk alles aan gedaan om onze trouwdag onvergetelijk te maken. De bediening en service was perfect. De afstemming voor en na onze trouwdag idem dito. Ook langs deze weg, heel heel hartelijk dank daarvoor. Mede door jullie was het een fantastische dag."
Eric & Carla
Bruidspaar
"Wat een team, aardig, lief, gezellig. Poeh dit gaat bijna op een belofte lijken. Bedankt Hommelteam voor een FANTASTISCHE dag!"
Annefré & Martijn
Bruidspaar