Bruiloften, Feesten en Partijen

Op zoek naar een unieke landelijke locatie om een speciale gelegenheid te vieren? Uw huwelijk, verjaardag, familiedag, jubileum, babyshower, kinderfeestje of iemand in het zonnetje te zetten? Dan bent u Bij de Hommel op het juiste adres voor een memorabele dag. 

Kenmerkend aan onze locatie is de informele sfeer, de prachtige bloemen en de ongedwongen sfeer. Met mooi kunt u gebruik maken van aangrenzende terras met prachtig landelijk uitzicht. Als het weer dit niet toelaat kunt u altijd terugvallen op een van de binnenruimtes: de sfeervolle Gasterij en/of tuinkamer. Aangrenzend aan de Gasterij is het mogelijk om de binnencapaciteit uit te breiden met onze witte partytent die we gratis ter beschikking stellen, zodat u ook met regenachtig weer van de prachtige landelijke omgeving kan genieten.

Bruiloft
Door de Gemeente Brummen is Bij de Hommel aangewezen als een officiƫle vaste trouwlocatie. Dit betekent dat bruidsparen uit heel Nederland hun huwelijk op onze locatie kunnen laten voltrekken zonder bijkomende gemeentekosten. Dit maakt het mogelijk om aansluitend op uw trouwceremonie rechtstreeks de bruidstaart aan te snijden, en het zo gek te maken als u zelf wilt met bijvoorbeeld een toast, hapjes en een fantastisch feest ter bezegeling van jullie huwelijk. Diverse bruidsparen zijn jullie voorgegaan met een fotoshoot op onze locatie van 1,1 hectare vol prachtige prieeltjes. Ons gastvrije team ontzorgd jullie volledig, zodat jullie samen volop kunnen genieten van jullie beezzzondere dag.

Aantal personen
De capaciteit van de sfeervolle hooiberg de Gasterij is in borrelopstelling 80 personen, zittend 43 personen. De capaciteit van de Tuinkamer is in borrelopstelling 30 personen, zittend 20 personen. 

Naast onze twee sfeervolle binnenruimtes, hebben we ook twee buitenoplossingen voor u beschikbaar in het geval van slecht weer. Het is mogelijk om een grote Tipi tent te includeren in uw arrangement met een capaciteit van maar liefst 100 personen. De capaciteit van onze witte partytent is staand 70 personen, zittend 40 personen. 

Op maat gemaakt arrangement
Op basis van uw wensen en budget, stellen wij graag in een gesprek een feestelijk en passend arrangement voor u samen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken via info@bijdehommel.nl.