Bruiloften, Feesten en Partijen

Uw huwelijk, verjaardag, familiedag, jubileum, babyshower of iemand in het zonnetje te zetten? Dan bent u bij landelijk gelegen locatie Bij de Hommel op het juiste adres voor een memorabele dag. 

Kenmerkend aan onze locatie is de informele sfeer, de prachtige natuur en de ongedwongen sfeer. Met mooi kunt u gebruik maken van aangrenzende terras met weids landelijk uitzicht. Ook zijn er twee binnenruimtes: de sfeervolle Gasterij en/of tuinkamer. Aangrenzend aan de Gasterij is het mogelijk om de binnencapaciteit uit te breiden met onze witte partytent die we gratis ter beschikking stellen, zodat u ook met regenachtig weer van de prachtige landelijke omgeving kan genieten.

Bruiloft in ongedwongen setting
Bij de Hommel is aangewezen door de Gemeente Brummen is Bij de Hommel als officiële gemeentelijke trouwlocatie. Dit betekent dat bruidsparen uit heel Nederland hun huwelijk op onze locatie kunnen laten voltrekken zonder bijkomende gemeentekosten. Dit maakt het mogelijk om aansluitend op uw trouwceremonie rechtstreeks de bruidstaart aan te snijden, en het zo gek te maken als u zelf wilt met bijvoorbeeld een toast, hapjes en een fantastisch feest ter bezegeling van jullie huwelijk. Diverse bruidsparen zijn jullie voorgegaan met een fotoshoot op onze locatie van 1,1 hectare vol prachtige prieeltjes. Ons gastvrije team ontzorgd jullie volledig, zodat jullie samen volop kunnen genieten van jullie beezzzondere dag.

Aantal personen
Wij kunnen voor uw arrangement een passende setting creeeren die past bij de sfeer die u wilt uitstralen en uw feest onafhankelijk maakt van de weersomstandigheden.  

  • 150 – 110 personen: twee aan elkaar gekoppelde Tipi Tenten met vlonder voor een grootse beleving.
  • 110 – 70 personen: één Tipi Tent biedt ruimte voor 110 personen in borrelopstelling en 70 personen zittend. 
  • 70 – 40 personen: onze authentieke Gasterij heeft een capaciteit van 70 personen in borrelopstelling, zittend tot 40 personen.
  • 30 – 10 personen: de knusse Tuinkamer is in borrelopstelling beschikbaar tot 30 personen, zittend tot 20 personen

Op maat gemaakt arrangement
Op basis van uw wensen en budget, stellen wij graag in een gesprek een feestelijk en passend arrangement voor u samen. Een high tea geheel in stijl met klassiek Engels theeservies bieden is mogelijk voor groepen van maximaal 80 personen. De brunch-, lunch-, borrel-, en BBQ-mogelijkheden zijn er in diverse varianten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken via info@bijdehommel.nl.

Op alle reserveringen voor feesten, partijen en bruiloften zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. 

Bij de Hommel is een unieke landelijke locatie om elke speciale gelegenheid te vieren!