High tea specialiteit

Lekker genieten van een uitgebreide Engelse High Tea? Dat kan op reservering Bij de Hommel!

Zoek een fijn plekje in de prachtige tuin en laat je verassen door ons assortiment van diverse lekker hapjes en onbeperkt verse thee. U kunt kiezen uit twee soorten High Tea. De Traditionele High Tea bestaat uit twee rondes met verschillende hartige en zoete lekkernijen. De eerste ronde bestaat uit koude en warme hartige hapjes, welke vers bereid worden met zoveel mogelijk streekproducten. De tweede ronde bestaat uit een proeverij van zoetigheden uit eigen keuken en van een professionele bakster uit de buurt.
De Royale High Tea is een combinatie van al het bovenstaande plus verse jus d’orange en een assortiment van exclusieve handgemaakte bonbons door een lokale chocolatier. Beide high tea’s kunt u ter plekke naar wens upgraden met andere drankjes van de menukaart: bijvoorbeeld luxe koffie specials, wijn of prosecco.

Ook uw kinderen kunnen bij ons terecht voor een Kids High Tea. Wij serveren een aangepast assortiment van hartige en zoete lekkernijen. De eerste ronde bestaat uit een gezond spiesje en warme hartig hapjes, welke vers bereid worden met streekproducten. De tweede ronde bestaat uit een kleine pannenkoek met poedersuiker/stroop en diverse mini taartjes . Tijdens de Kids High Tea serveren wij onbeperkt verse thee en siroop.

Allergieën of speciale wensen?
Volgt u een bepaald dieet, bent u vegetarisch of heeft u een allergie? Wij houden graag rekening met de eet wensen van onze gasten en proberen zoveel mogelijk op allergieën en dieetwensen in te spelen. 

De meeste gerechten uit onze high tea bevatten allemaal tarwe, lactose en/of eieren en/of dierlijke vetten (boter). Omdat de kosten van deze producten duurder zijn dan de reguliere producten, en wij speciaal voor u aangepaste gerechten buiten ons vaste menu klaarmaken, vragen wij voor een gluten en/of lactose vrije high tea een toeslag van € 4,- p.p. 

Wees er met ernstige allergieën bewust van dat er in onze keuken gluten kunnen ronddwalen. We houden ingrediënten vanzelfsprekend gescheiden, maar we hebben geen aparte bereidingsruimte tot onze beschikking.

Prijzen
Royale High Tea                      € 27,50 p.p.
Traditionele High Tea           € 22,50 p.p.
Kids High Tea (tot 12 jaar)  € 13,50 p.p.
  Allergie toeslag                     €  4,00 p.p. 

Reserveren?
Wilt u genieten van onze heerlijke High Tea in een oase van rust? Reserveren kan door te bellen naar 0575 47 68 04 of mail ons via info@bijdehommel.nl. Wij vragen u minimaal 2 dagen van te voren te reserveren. In het geval van allergieën of specifieke wensen, graag 5 werkdagen van tevoren reserveren.