Welkom bij Bij de Hommel


WINTERSTOP

Van oktober tot april 2022 zijn wij volledig gesloten vanwege de winterstop. In de winter gaat het Hommelteam aan de slag met plannen voor 2022 om u opnieuw met een glimlach van dienst te kunnen zijn.

Overweegt u landelijk (trouw)locatie Bij de Hommel als locatie voor uw bruiloft, feest of vergadering? Informeer naar de mogelijkheden voor uw wensen via info@bijdehommel.nl. Wees er op tijd bij want de agenda van het 2022 zomerseizoen loopt snel vol.

Het Hommelteam kan niet wachten om u vanaf april 2022 weer te begroeten! Graag tot dan!

VAN HARTE WELKOM!

ONS VERHAAL
Op een van de mooiste plekjes in de IJsselvalei tussen Zutphen en Empe, ligt de verborgen parel “Bij de Hommel”. Vanwaar onze beezzzondere naam? Onze locatie is gelegen aan de HOMMELstraat. De hommel is een BIJensoort en u bent BIJ ons te gast. Van harte welkom op unieke locatie Bij de Hommel! 

U nadert de locatie nietsvermoedend, parkeert uw auto of fiets en wandelt op uw gemak naar de ingang. De eerste boogheg leidt naar de tweede boogheg. U volgt het paadje. U loopt onder de toegangspoort door en u wordt verrast 

Een oase van rust middenin de natuur met een prachtig terras. Een toevluchtsoord waar ontspanning centraal staat. Een prachtige plek waar verrassende drankjes en smakelijke hapjes worden geserveerd. Voor de beste prijs/kwaliteit verhouding in een schitterende omgeving bent u BIJ ons op het juiste adres. In de uitgestrekte tuin met vele hoekjes om privé te zitten, kunt u genieten van al het lekkers dat wordt geserveerd door het gastvrije Hommelteam.

BIJ ons kunt u genieten van een heerlijk kopje luxe fairtrade koffie (de NR 1 koffie van Nederland volgens de Koffie top 100) met keuze uit diverse taartjes. Laat u verrassen door verse thee in meer dan 15 smaken uit onze theeboetiek (ook voor thuis). Prik een lunch mee die met veel zorg bereid wordt in eigen keuken. Reserveer een high tea arrangement. Lees rustig een goed boek of tijdschrift, zoals Landleven of The Happiness die te leen voor u klaarliggen in de tuinkamer. Vergeet de tijd terwijl u geniet van een verfrissende borrel in de namiddagzon. Op het uitgestrekte terras met vele hoekjes om privé te zitten, kunt u altijd wel een fijn plekje vinden in de schaduw of de zon.

Ook kinderen vermaken zich uitstekend met o.a. verstoppertje, voetbal, badminton, onze Hommelkleurplaat, en veel keuze uit allerlei gezelschapsspellen en kinderboekjes. Alom ontspanning voor u dus! 

Wilt u een stukje van de ontspannen sfeer mee naar huis nemen of cadeau geven? Dat kan in onze unieke cadeau- en lifestyle winkel (zie pagina ‘concept store’).

Iets te vieren? De Gasterij staat exclusief tot uw beschikking voor bruiloften, feesten en bedrijfsarrangementen om nooit te vergeten.

Ziet u uw (klein)kinderen al lekker voetballen of badmintonnen terwijl u geniet van een sfeervol feest in De Gasterij? Klik hier voor een sfeerbeeld van feesten en partijen.

Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van het Hommelnieuws?
Met enige regelmaat verschijnt er nieuwe informatie op onze website.
 Een andere manier om op de hoogte te blijven, is door ons te volgen op social media. We zijn actief op Facebook (mét speciale Facebook acties) en Instagram.

Tot ziens bij Bij de Hommel

Routekaart Bij de Hommel