Activiteiten in de buurt

Paard en wagen
Bent u eraan toe om voor de afwisseling iets anders te doen dan te fietsen of te wandelen? Overweeg dan om een koetsrit door de mooie omgeving te maken, terwijl u geniet van het uitzicht en uw gasten alle tijd hebben om met elkaar bij te praten. In samenwerking met ‘Stalhouderij ‘t Kleine Blaar’ kunt u Bij de Hommel uw ontspannen rit starten met koffie en gebak, en eindigen met borrel en versnapering. 

Roofvogeltuin De Havikshof
Een vier seizoenentuin, voorzien van een waterpartij en diverse mogelijkheden om even ongestoord van een prachtig stukje natuur te genieten. Ook is het mogelijk om op afspraak een roofvogelshow te bezichtigen. 

Een leerzame high tea
Bij de Hommel werkt graag samen met lokale ondernemers. U kunt een heerlijke high tea bijvoorbeeld uitstekend combineren met een workshop. Denk bijvoorbeeld aan een workshop ‘imago’, ‘make-up’ of ‘spelen met kleur’ door Janine van Louter kleur & stijl. 

Bent u een ondernemer uit de regio en vindt u het leuk om met ons samen te werken zodat wij uw activiteit bij onze gasten onder de aandacht kunnen brengen? Leuk! We horen graag van je. Neem contact met ons op via info@bijdehommel.nl. 

Fietstochten
Het omliggende gebied staat bekend om de mooie natuur.  De locatie van Bij de Hommel is vanwege haar ligging tussen fietsknooppunt 73 en 23 bij uitstek geschikt als start-, eind- of rustpunt van een fietstocht.

Het is mogelijk om Bij de Hommel fietsen met 7 versnellingen of een elektrische fiets te huren.  Dit dient u minimaal een dag van te voren te reserveren. Na bevestiging van ons staat de fiets van uw voorkeur op de dag van uw reservering voor u klaar om de gehele dag te gebruiken (tot 17.00 uur). U dient de fiets weer bij ons in te leveren.

Fiets 7 versnellingen (man of vrouw) : € 12,50 
Elektrische fiets (man of vrouw): € 23,00

Wandeltochten
Combineer een bezoek aan Bij de Hommel met een rustgevende wandeling op de Empese en Tondense Heide, het prachtige natuurgebied op slechts 15 minuten loopafstand. Met de auto bevind u zich 3 minuten al op de parkeerplaats van de Empese en Tondense Heide.

Wandelroute-stationswandeling-16km