High tea specialiteit

Onze High Tea is onze specialiteit. Reserveer uw favoriete zitje in onze terrastuin en laat u verrassen van ons assortiment. Kies uit maar liefst 12 verschillende soorten thee. Aan de hand van de theekaart kunt u aan uw bediening aangeven welke smaken u nog meer wilt proeven. Kunt u niet genoeg krijgen van een bepaalde theesmaak? Dan kunt u de theesmaak altijd ter plekke aanschaffen en er thuis verder van genieten. 

U kunt bij ons kiezen tussen twee beeezzzondere soorten High Tea. Welke hapjes u bij de High Tea geserveerd krijgt, varieert gedurende het seizoen.

Traditionele High Tea

De Traditionele High Tea bestaat uit twee rondes met verschillende hartige en zoete lekkernijen. Een ronde betreft diverse koude en warme hartige hapjes plus een ronde met een proeverij van allerlei zoetigheden, waar elke zoetekauw zijn of haar hart bij kan ophalen.

Genoten van een High Tea bij de Hommel. Mooie omgeving en zeer gastvrij en gezellig personeel. De High Tea was heerlijk!
Danielle B

Royale High Tea

De Royale High Tea is een combinatie van al het bovenstaande PLUS een feestelijk glaasje vers geperste jus d’orange, een soepje, en een handgemaakte chocolade sensatie van Belgische chocolade.  

Heerlijk vertoeven, aardig personeel en een uitstekende high tea echt een aanrader.
Martina van Baal

Kids High Tea

Ook uw kinderen (tot 10 jaar) kunnen bij ons terecht voor een Kids High Tea. Wij serveren een aangepast assortiment van mini hartige en zoete lekkernijen. De eerste ronde bestaat uit een gezond spiesje en hartige hapjes, welke vers bereid worden met streekproducten. De tweede ronde bestaat uit diverse zoete lekkernijen zoals mini taartjes. Tijdens de Kids High Tea serveren wij onbeperkt verse thee en/of ranja.

Terrasprijzen 2022

Royale High Tea        € 28,50 p.p.

Traditionele
High Tea                    € 24,50 p.p.

Kids High Tea Traditioneel
(tot 10 jaar)                € 14,50 p.p.

Kids High Tea Royaal
(tot 10 jaar)                € 18,50 p.p.

Allergie toeslag          €  4,95 p.p.
Bijvoorbeeld bij glutenvrije high tea van toepassing.

Groepsarrangement*   

Royale High Tea        € 32,50 p.p.

Traditionele High Tea € 28,50 p.p. 

Kids High Tea Traditioneel
(tot 10 jaar)                € 14,50 p.p.

Kids High Tea Royaal
(tot 10 jaar)                € 18,50 p.p.

Allergie toeslag         €  4,95 p.p.

* Het groepsarrangement is van toepassing bij groepsreserveringen vanaf 15 personen, waarbij u de high tea op een feestelijk buffet geserveerd krijgt en een ruimte zoals bijvoorbeeld de Gasterij met aangrenzend terras exclusief tot uw eigen beschikking heeft.

Allergieën of speciale wensen?

We bieden onze high tea op uw verzoek ook aan in een vegetarische variant. zonder meerprijs. We kunnen rekening houden met uw wensen mits u dit bij het reserveren aangeeft in het opmerkingenveld.

Volgt u een bepaald dieet, of heeft u een allergie? Wij houden graag rekening met de eetwensen van onze gasten en proberen zoveel mogelijk op allergieën en dieetwensen in te spelen. 

Omdat de kosten van deze producten duurder zijn dan de reguliere producten, en wij speciaal voor u aangepaste gerechten buiten ons vaste menu klaarmaken, vragen wij voor een glutenvrije high tea een toeslag van € 4,95 p.p.