High tea specialiteit

Lekker genieten van een uitgebreide Engelse High Tea? Dat kan op reservering Bij de Hommel! Reserveer uw favoriete zitje in de prachtige terrastuin en laat u verassen door ons assortiment van diverse lekker hapjes en onbeperkt verse thee van onze eigen theelijn. U heeft keuze uit maar liefst 12 smaken thee. In een authentiek houten kistje krijgt u een selectie verse theesmaken geserveerd. Op basis van de theekaart kunt u uw gastvrije bediening aangeven welke andere smaken u graag wilt proeven. Valt een bepaald theesoort bij u in de smaak? Dan bestaat de mogelijkheid om ter plekke een theeverpakking aan te schaffen zodat u thuis nog lekker verder kan (na)genieten!

U kunt kiezen uit twee beezzzondere soorten High Tea. Welke hapjes u bij uw high tea geserveerd krijgt, varieert gedurende het seizoen.

De Traditionele High Tea bestaat uit twee rondes met verschillende hartige en zoete lekkernijen**. Een ronde betreft diverse koude en warme hartige hapjes plus een ronde met een proeverij van allerlei zoetigheden, waar elke zoetekauw zijn of haar hart bij kan ophalen.

De Royale High Tea is een combinatie van al het bovenstaande PLUS een feestelijk glaasje vers geperste jus d’orange, een soepje, en een handgemaakte chocolade sensatie van Belgische chocolade.  

Beide soorten high tea zijn ter plekke te upgraden met andere drankjes van de menukaart: zoals koffie(cocktails), gin tonics, wijn, bier of prosecco. 

Ook uw kinderen (tot 10 jaar) kunnen bij ons terecht voor een Kids High Tea. Wij serveren een aangepast assortiment van mini hartige en zoete lekkernijen. De eerste ronde bestaat uit een gezond spiesje en hartige hapjes, welke vers bereid worden met streekproducten. De tweede ronde bestaat uit diverse zoete lekkernijen zoals mini taartjes. Tijdens de Kids High Tea serveren wij onbeperkt verse thee en/of ranja.

Leuk voor bijvoorbeeld een kinderfeest! Met de Hommelkleurplaat, diverse spelletjes, en de uitgestrekte tuin, is er altijd iets te beleven voor de kinderen. Wie zoet is…

Allergieën of speciale wensen?
Volgt u een bepaald dieet, bent u vegetarisch of heeft u een allergie? Wij houden graag rekening met de eetwensen van onze gasten en proberen zoveel mogelijk op allergieën en dieetwensen in te spelen. 

De meeste gerechten uit onze high tea bevatten allemaal tarwe, lactose en/of eieren en/of dierlijke vetten (boter). Omdat de kosten van deze producten duurder zijn dan de reguliere producten, en wij speciaal voor u aangepaste gerechten buiten ons vaste menu klaarmaken, vragen wij voor een gluten en/of lactose vrije high tea een toeslag van € 4,95 p.p. Let op: wees er met ernstige allergieën bewust van dat er in elke keuken gluten kunnen dwalen. We houden ingrediënten vanzelfsprekend gescheiden, maar er is geen separate glutenvrije bereidingsruimte tot onze beschikking.

2019                                             Terrasprijzen         Gasterij Arrangement*                      
Royale High Tea                      € 28,50 p.p.           € 32,50 p.p.
Traditionele High Tea           € 23,50 p.p.           € 28,50 p.p.
Kids High Tea (tot 10 jaar)  € 14,50 p.p.            € 14,50 p.p.
   Allergie toeslag                     €  4,95 p.p.             €  4,95 p.p.    

* Het Gasterij Arrangement is van toepassing bij groepsreserveringen vanaf 15 personen, waarbij u de authentieke hooiberg de Gasterij met aangrenzend terras tevens exclusief tot uw beschikking heeft. Inbegrepen zijn: persoonlijke en gastvrije bediening, indien gewenst gebruik van de witte partytent van 7m x 4m en op aanvraag een beamer met groot scherm.

Reserveren?
Wilt u genieten van onze heerlijke High Tea in een oase van rust? Onze high tea is te reserveren vanaf 2 personen.  Reserveren is mogelijk door tijdens onze openingstijden te bellen naar 0575 47 68 04* of mail ons via info@bijdehommel.nl. Vanwege de inkoop van verse ingrediënten, vragen wij u minimaal 2 dagen van te voren te reserveren. In het geval van allergieën of specifieke wensen, graag 5 werkdagen van tevoren reserveren vanwege de wekelijkse inkoop. 

* U kunt ons telefonisch tijdens onze openingsuren bereiken: van april t/m september. 
** Op zondag kan – afhankelijk van de drukte – de zoete en de hartige ronde van de high tea tegelijkertijd worden geserveerd.