Het terras van Bij de Hommel staat bekend als een verborgen parel en is gelegen temidden van Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Uniek zijn de privé zitjes in de uitgestrekte terrastuin met allerlei leuke hoekjes om te ontdekken. Een fantastische plek om weg te dromen onder het genot van vers bereide gerechten in eigen keuken. Wat wilt u nog meer? Scroll naar onder om te zien met wat voor lekkers wij u allemaal blij kunnen maken. Reserveren kan via info@bijdehommel.nl en telefonisch. 

Verborgen parel

Hommelbrunch

Geniet van een uitgebreide Hommelbrunch met diverse vers belegde broodjes, croissantjes, biologische yoghurt met cruesli, gekookte eitjes, wat zoets, een fruitsapje én even wat tijd voor elkaar om lekker bij te kletsen! 

Borrelplank

Zin om even lekker te genieten van de omgeving samen met een hartige hap? Of na een lekkere fietstocht zin in een biertje, wijntje of iets fris? Kies voor de overheerlijke borrelplank met verschillende hartige hapjes en kom helemaal tot rust!

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here, content here’, making it look like readable English. Many desktop