Terraskaart

Het terras van Bij de Hommel staat bekend als een ‘verborgen parel’ en is gelegen temidden van Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Uniek zijn de privé zitjes in de uitgestrekte terrastuin met allerlei leuke hoekjes om te ontdekken. Een fantastische plek om weg te dromen onder het genot van vers bereide gerechten in eigen keuken. Wat wilt u nog meer?

Hommelbrunch
Geniet van een uitgebreide Hommelbrunch met diverse vers belegde broodjes, croissantjes, biologische yoghurt met cruesli, gekookte eitjes, wat zoets, een fruitsapje én even wat tijd voor elkaar om lekker bij te kletsen! Alleen op reservering vanaf 2 personen € 15,00 p.p. Reserveer via info@bijdehommel.nl.

Hartige hap
De hartige hap die geserveerd wordt is gevarieerd en verschilt elke zondag: kies een van onze vers belegde broodjes of een van de warme gerechten zoals bourgondische kroketten. Al onze broodjes worden op ambachtelijk bruin oerbrood geserveerd.

Verfrissend anders dan anders
Naast de traditionele lunch, serveren wij ook de nieuwste trends op het gebied van hapjes en drankjes. Zo hebben wij dit seizoen de “Flammkuchen” op onze kaart: een knapperig alternatief voor oerbrood.

Wilt u een keer iets anders proberen dan een traditionele koffie? Wij bereiden de nieuwste trend op koffiegebied voor u: frisse koffiecocktails. Zowel alcoholisch als non-alcoholisch. Heeft u de nieuwste koffiecocktails al geproefd?

Naast bijzondere drankjes, hebben we ook gewoon een goed bakkie koffie, verse thee, frisdrank, wijn en diverse (speciaal) biertjes.

Reserveren
Wilt u zeker zijn van een tafeltje? Vergeet dan niet om even telefonisch of per e-mail te reserveren!
Bij groepen groter dan 10 personen verzoeken wij u vriendelijk om vooraf te reserveren zodat wij u snel van dienst kunnen zijn.