Thee

Steeds meer mensen drinken alleen nog echt verse thee. De ingrediĆ«nten in kant en klare fabrieksthee van Pickwick en Lipton zijn niet zo gezond als je misschien denkt, zo blijkt uit onderzoek door de Keuringsdienst van Waarde. Volgens thee-experts worden er korrels toegevoegd om de matige kwaliteit van de thee te compenseren. “Kauwgomballenthee” wordt de kant en klare fabrieksthee nu door veel mensen genoemd. Kortom: koop liever geen thee in de supermarkt, maar kies bewust voor goede kwaliteit thee.

Wil jij ook bewuste keuzes maken in welke thee je drinkt? Klik op de afbeelding van het product om gelinkt te worden naar een webshop voor meer informatie.

Door verse thee te drinken, kan je zelf allerlei gezondheidseffecten bereiken. Voor veel kwaaltjes bestaat er immers een heilzame kruidencombinatie: weet wat te doen met dit leuke boek. Bonus: naast verschillende theecombinaties vind je ook reinigende tonics in dit boek.

Verse thee in de lekkerste smaakcombinaties

Theelijn Bij de Hommel: verse thee voor een klein prijsje.
In onze winkel verkopen wij kleinverpakkingen verse thee in 15 smaken voor slechts 2,25 Euro per zakje. Onze verse thee kunnen we voordelig aanbieden omdat wij groot inkopen voor onze terrastuin. Als u wilt kunnen we theezakjes per post naar u opsturen. Bestellen kan via info@bijdehommel.nl.