Vacature Gastvrije Bediening

Ervaring is niet noodzakelijk mits je een leergierige instelling hebt. 

Werken bij Bij de Hommel betekent werken in de buitenlucht met het ontspannende gezang van tsjirpende vogels op de achtergrond! In de zomer faciliteren we een uniek terras middenin de natuur een ontspannen pauzeplek voor fietsers en wandelaars. We organiseren met veel plezier allerlei soorten memorabele feesten voor momenten die mensen graag vieren: van bruiloften (inclusief het officiële ja-woord!) tot verjaardagen! 

Welke vaardigheden maken jou geknipt voor deze rol?
· Gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel: je bent pas tevreden als de gast dit ook is. Jij schroomt niet om elke gast die binnenkomt vriendelijk te begroeten en een praatje met de gasten te maken.
· Sociaal: je bent vriendelijk en communiceert helder met gasten en collega’s. 
· Scherp en alert: zodra een bestelling klaar staat bij de bar, breng je deze direct weg naar de juiste tafel. Je houdt in de gaten welke tafel al besteld heeft en welke tafel nieuw is binnengekomen. Je checkt bij de bar en keuken of de bestellingen op schema liggen zodat jij de verwachting bij de gast kan blijven managen.
· Creatief: je bent creatief in het zoeken van oplossingen en je durft verantwoordelijkheid te nemen.
· Stressbestendig: je kan goed omgaan met drukte. Je houdt van aanpakken, oplossingsgericht en een harde werker die gaat voor net dat stapje extra.

Past de rol van Gastvrije Bediening bij jou?
Onze openingstijden zijn afhankelijk van de invulling van de vacatures, maar als richtlijn: de werktijden van het terras zijn tussen 10 uur en 18 uur en/of bij feesten in de avonduren. Jouw rooster is flexibel: en dus ook goed te combineren met andere activiteiten.

Wat bieden wij jou?
• Allereerst een fijne werkplek op een van de mooiste werkplekken in Nederland, waar we onze gasten continue met vernieuwende concepten verrassen. 
• Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, veel te leren, zelf initiatief te nemen en ideeën in overleg tot uitvoering te brengen. Als organisatie ontwikkelen we continue.
• Werk op feestelijke momenten die mensen lange tijd bijblijven: van high tea’s tot en met bruiloften.
• Ingangsdatum en werkuren in overleg.
• Bovengemiddeld salaris plus vakantiegeld. 
• Pensioenopbouw vanaf 21 jaar.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? 
Stuur dan uiterlijk op 22 mei 2021 jouw CV en een korte motivatie naar info@bijdehommel.nl en wie weet word je geselecteerd voor deelname aan de sollicatiegesprekken op zaterdag 29 mei 2021.