Welkom bij Bij de Hommel

20 APRIL 2021 NIEUWSUPDATE
Vanaf MEI 2021 mogen de lifestyle concept store en het terras weer open. Wilt u een tafel op het prachtige terras met veel onderlinge afstand reserveren? Mail info@bijdehommel.nl met de gewenste datum, tijd en het aantal personen uit hetzelfde huishouden.

CORONA PROTOCOL TERRAS (veilig genieten)
Alleen samen krijgen we Corona onder controle! Ons Corona protocol leest u op deze pagina: KLIK HIER.
– Wij houden ons aan de maatregelen vanuit de overheid.
– Reserveren om te smullen van de menukaart is niet verplicht, maar om uzelf te verzekeren van een tafel adviseren wij u om even te reserveren via info@bijdehommel.nl. Ook op de bonnefooi bent u (zonder Corona-gerelateerde klachten) welkom!
– Reserveren voor Gift for You en high tea blijft noodzakelijk en kan tot uiterlijk 2 dagen vooraf.
– Alleen samen krijgen we Corona onder controle. U zit aan een tafel en voor iedereen die niet uit hetzelfde huishouden komt, geldt: houdt 1,5 meter afstand.
– Betalen kan per pin en contactloos. Let op: het is niet mogelijk om contant te betalen.

CORONAPROOF DRIVE THROUGH (afhalen)
De high tea drive through (afhaal high tea en meer) opent opnieuw op de zondagen in mei 2021!

Hoe werkt de drive through?
Uw bestelling haal je op in de sfeervolle Tuinkamer. Thuis geniet je heerlijk met het hele gezin van een verse high tea of een van de andere producten! Mmmm! Pick-up-ride-and-ENJOY.

Overweegt u Bij de Hommel als locatie voor uw bruiloft, feest of vergadering? Informeer naar de mogelijkheden voor uw wensen via info@bijdehommel.nl. Wees er op tijd bij want de agenda van het 2021 zomerseizoen loopt snel vol.

Wij kunnen niet wachten om u weer te mogen begroeten! Graag tot gauw!

VAN HARTE WELKOM!

ONS VERHAAL
Op een van de mooiste plekjes in de IJsselvalei tussen Zutphen en Empe, ligt de verborgen parel “Bij de Hommel”. Vanwaar onze beezzzondere naam? Onze locatie is gelegen aan de HOMMELstraat. De hommel is een BIJensoort en u bent BIJ ons te gast. Van harte welkom op unieke locatie Bij de Hommel! 

U nadert de locatie nietsvermoedend, parkeert uw auto of fiets en wandelt op uw gemak naar de ingang. De eerste boogheg leidt naar de tweede boogheg. U volgt het paadje. U loopt onder de toegangspoort door en u wordt verrast 

Een oase van rust middenin de natuur met een prachtig terras. Een toevluchtsoord waar ontspanning centraal staat. Een prachtige plek waar verrassende drankjes en smakelijke hapjes worden geserveerd. Voor de beste prijs/kwaliteit verhouding in een schitterende omgeving bent u BIJ ons op het juiste adres. In de uitgestrekte tuin met vele hoekjes om privé te zitten, kunt u genieten van al het lekkers dat wordt geserveerd door het gastvrije Hommelteam.

BIJ ons kunt u genieten van een heerlijk kopje luxe fairtrade koffie (de NR 1 koffie van Nederland volgens de Koffie top 100) met keuze uit diverse taartjes. Laat u verrassen door verse thee in meer dan 15 smaken uit onze theeboetiek (ook voor thuis). Prik een lunch mee die met veel zorg bereid wordt in eigen keuken. Reserveer een high tea arrangement. Lees rustig een goed boek of tijdschrift, zoals Landleven of The Happiness die te leen voor u klaarliggen in de tuinkamer. Vergeet de tijd terwijl u geniet van een verfrissende borrel in de namiddagzon. Op het uitgestrekte terras met vele hoekjes om privé te zitten, kunt u altijd wel een fijn plekje vinden in de schaduw of de zon.

Ook kinderen vermaken zich uitstekend met o.a. verstoppertje, voetbal, badminton, onze Hommelkleurplaat, en veel keuze uit allerlei gezelschapsspellen en kinderboekjes. Alom ontspanning voor u dus! 

Wilt u een stukje van de ontspannen sfeer mee naar huis nemen of cadeau geven? Dat kan in onze unieke cadeau- en lifestyle winkel (zie pagina ‘concept store’).

Iets te vieren? De Gasterij staat exclusief tot uw beschikking voor bruiloften, feesten en bedrijfsarrangementen om nooit te vergeten.

Ziet u uw (klein)kinderen al lekker voetballen of badmintonnen terwijl u geniet van een sfeervol feest in De Gasterij? Klik hier voor een sfeerbeeld van feesten en partijen.

Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van het Hommelnieuws?
Met enige regelmaat verschijnt er nieuwe informatie op onze website.
 Een andere manier om op de hoogte te blijven, is door ons te volgen op social media. We zijn actief op Facebook (mét speciale Facebook acties) en Instagram.

Tot ziens bij Bij de Hommel

Routekaart Bij de Hommel