Concept Store

Een stukje van de ontspannen Hommel sfeer mee naar huis nemen, cadeau geven of gewoon lekker makkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen? Aan die behoefte komen we tegemoet via onze CONCEPT STORE. In de komende tijd wordt de webshop gevuld met al onze favoriete cadeau- en lifestyle producten uit onze winkel.

Alles rondom het lifestyle thema ‘ontspanning & onthaastingmet de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding die je vrijwel nergens anders vindt. Onze concept store betreft een totaalpakket van indoor én outdoor lifestyle artikelen. Zoek niet verder: inspiratie opdoen en thuis verder genieten van ons Hommel concept met (h)eerlijke producten, terwijl u geniet van de lekkerste koffie: dat regelt u simpel en snel bij Bij de Hommel.

Onze tips voor kwaliteit producten

Klik hier voor onze tips op het gebied van Moederschap.

Klik hier voor onze tips op het gebied van Koffie als Vakmanschap.

Cadeaupakketten

Voor elke mijlpaal in het leven bieden we bijpassende cadeaupakketten: verjaardag, ziekte, geslaagd, einde schooljaar, zwangerschap en geboorte. Iemand een hart onder de riem steken, of jezelf verwennen was nog nooit zo makkelijk. Ieder cadeaupakket bevat toepasselijke (h)eerlijke producten. Binnenkort zijn de cadeaupakketten ook in onze webshop te bestellen!

Lifestyle producten

In ons lifestyle assortiment van de concept store tref je allerlei leuke, vrolijke lifestyle producten waar je jezelf he-le-maal thuis bij voelt, en die ook nog eens beezzzonder leuk zijn om cadeau te geven. Onze focus ligt op producten waar niet alleen jij blij van wordt, maar die tegelijkertijd een steentje bijdragen aan een betere wereld middels bijvoorbeeld het Fairtrade keurmerk en ECO label.

Een greep uit het assortiment waar je BIJ ons aan het juiste adres bent: hippe tassen, fairtrade geurstokjes en kokosnootkaarsen van We Love The Planet, fairtrade borrelplankjes van Earthware, schrijfwaren van Zoedt en nog veel meer.

Webshop

De kwaliteit die je bij ons op locatie gewend bent, ook bij jou thuis ervaren? Haal het ‘Hommelgevoel’ binnenkort gewoon in huis via onze online shop! Op deze pagina delen we binnenkort linkjes van al onze favoriete producten zodat jij jezelf ook thuis in de watten kan leggen. Bij indoor producten kan je denken aan prachtige boomstamtafels, draai fauteuils en hippe stoelen. In de komende maanden zullen er steeds meer van onze favoriete producten verschijnen in onze online webshop!