Concept Store

Een stukje van de ontspannen sfeer mee naar huis nemen, cadeau geven of gewoon lekker makkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen? Aan die behoefte komen we tegemoet via onze CONCEPT STORE die in de komende tijd wordt gevuld met al onze favoriete cadeau- en lifestyle producten. Alles rondom het thema ‘ontspanning & onthaastingmet de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding die je vrijwel nergens anders vindt. Onze concept store betreft een totaalpakket van indoor én outdoor artikelen om uw leven in te richten op een manier die bij u past. Zoek niet verder: inspiratie opdoen en thuis verder genieten van de Hommelsfeer met mooie producten, terwijl u geniet van de lekkerste koffie: dat regelt u simpel en snel bij Bij de Hommel.

Tuininspiratie

Bij ons op locatie kunt u volop tuininspiratie opdoen in de showtuin en ter plekke een bestelling plaatsen van tuintimmerwerk, tuinmeubilair en (vaste) planten. We zijn ons tuinassortiment aan het uitbreiden met ook keramische tegels en sierbestrating zodat u de volledige inrichting van uw tuin BIJ ons kunt aanschaffen. We werken met leveranciers op wie we kunnen bouwen voor de beste kwaliteit.

Lifestyle producten

In ons lifestyle assortiment van de concept store tref je allerlei leuke, vrolijke lifestyle producten waar je jezelf he-le-maal thuis bij voelt, en die ook nog eens beezzzonder leuk zijn om cadeau te geven. Onze focus ligt op producten waar niet alleen jij blij van wordt, maar die ook een steentje bijdragen aan een betere wereld (Fairtrade keurmerk en ECO label).

Een greep uit het assortiment waar u BIJ ons mee in aanraking komt: mooie leren tassen, fairtrade geurstokjes en kokosnootkaarsen van We Love The Planet, fairtrade borrelplankjes van Earthware, schrijfwaren van Zoedt en nog veel meer. Omdat onze collectie continue wisselt, ben je verzekerd van een unieke aankoop die je niet snel elders zal treffen.

Webshop

De kwaliteit die je bij ons gewend bent, ook bij jou thuis ervaren? Haal het ‘Hommelgevoel’ binnenkort gewoon in huis via onze online shop! Op deze pagina delen we binnenkort linkjes van al onze favoriete producten zodat jij jezelf ook thuis in de watten kan leggen. Bij indoor producten kan je denken aan prachtige boomstamtafels, draai fauteuils en hippe stoelen. In de komende maanden zullen er steeds meer van onze favoriete producten verschijnen in onze online webshop!